Jyllands-Postens Forlag

JP: Publicisten

“...Hvorfor han tildeles prisen netop nu – 10 år efter offentliggørelsen af Muhammed-tegningerne og snart fem år efter, at hans dybt inspirerende bog ”Tavshedens tyranni” udkom – kan måske nok undre. Forklaringen er vel den enkle, at mens Flemming Rose ikke har flyttet sig mange centimeter i sine analyser af det pres på ytringsfriheden, som han journalistisk ville teste og sætte til diskussion i 2005, så har virkeligheden og holdningerne i den danske offentlighed flyttet sig betragteligt med årene – så meget, at der nu også kan sættes en pris på Flemming Roses indsats. Rose har ganske enkelt fået mere medvind og fundet bredere forståelse...”
Læs mere

Hans Hertels manipulationer

”Hans Hertel påstår, at han i sin biografi om PH griber Flemming Rose og Jyllands-Posten i strategisk gravrøveri. I virkeligheden har Hertel ifølge kronikøren i sin iver efter at fastholde Politiken-lejrens monopol på PH fejllæst sin hovedpersons syn på ytringsfriheden og dens grænser.”
Læs mere

Læsernes Bogpris 2011: Flemming Rose på Gentofte Hovedbibliotek

 
På dag nummer to i vores store forfattermarathon kan du møde Flemming Rose, der er nomineret for selvbiografien "Tavshedens tyranni"

Onsdag 2. marts kl. 16-16.45 på Gentofte Hovedbibliotek
Læs mere og tilmeld dig

Kristianstadsbladet: Ingen försvarade Jyllandsposten

”När muslimska länder förklarade att statsministern borde be om ursäkt för Jyllandpostens publicering och förhindra att något liknande inträffade förklarade Fogh Rasmussen att Danmark har yttrandefrihet. Vad som har hänt under de fem år sedan teckningarna publicerades är en lång och blodig historia. Den berättar Jyllandspostens kulturredaktör Flemming Rose i den femhundra sidor tjocka boken "Tavshedens (tystnadens) tyranni.” Læs mere

BogMarkedets Top 20 Uge 39

Stor interesse for bogen. Se bestsellerlisten her

Politiken: Forlagsboss: Flemming Rose gik fra tv-interview i vrede

Forlagschef Kim Hundevadt, JP/Politikens Forlag, udgav i denne uge Jyllands-Postens kulturredaktør Flemming Roses bog 'Tavshedens tyranni', der blandt andet handler om Muhammedtegningerne.
Her fortæller Hundevadt om dagene op til og efter udgivelsen. Læs mere

Information: Rose er kulturhelt

Det handler om bøger, når Danmarks største forlag fejrer sine forfattere ved den traditionelle efterårsreception i Klareboderne i det indre København. Som regel handler det om Gyldendals egne bøger, men i går kunne man henover pindemadder og hvidvinsglas høre en titel nævnt, som ikke er på Gyldendals eget efterårsrepertoire: Tavshedens tyranni af Jyllands-Postens kulturredaktør Flemming Rose. Debatbogen, der udkommer på Jyllands-Postens Forlag 30. september, blev i går omtalt på Politikens forside under rubrikken: »Ny bog giver frygt for ny Muhammedkrise«, skriver Information